Risikoen


Risikoen

Der er altid en risiko ved at blive tatoveret, da det jo ikke naturligt at få revet huden op og fyldt farve/pigmenter ind. At blive tatoveret er et indgreb hvor huden bliver ødelagt og revet op, der laves et åbent sår og dette indebære en risiko, langt de fleste tatovører profesionelle og dygtige til at håndtere et nylavet tatoverings sår.

Det er meget vigtigt at lytte til hvad tatovøren siger og gøre som han anbefaler.

Der kan forkomme ardandelse hos visse hudtyper, som ikke kan forudsiges med sikkerhed inden sessionen starter.

Der kan også forekomme udspringning i huden ved visse hudtyper, nogle med meget tynd hud og gennerelt steder på kroppen hvor huden er tynd; armhule, lyske, kraveben, men lyt til tatovøren.

Der kan være en risiko for en allergisk reaktion efter en tatoverings session, dette kan i de fleste tilfælde ikke ses før sessionen, kender du til at du har en eller anden form for allergi skal du informere tatovøren herom, så i kan tage en snak herom, det er dit eget ansvar at informere om evt allergi.

Infektion kan forkomme i få tilfælde, hvis man ikke kan tåle farverne, hvis der kommer skidt i såret, eller man piller i såret med fingre der har været i kontakt med kød, eller andet.

Infektion opdages ved at der kommer rødme rundt om tatoveringen og den hæver op, men er du i tvivl spørg altid tatovøren eller kontakt din egen læge. 

Det anbefales ikke at lade sig tatovere ved sygdom da imunforsvaret er svækket og nede.

Det er forbudt at blive tatoveret ved graviditet og amning, Colors and needle Tattoo tatovere ikke gravide.