Dagen før sessionen


Dagen inden sessionen

Før du bliver tatoveret, er det vigtigt at du har det godt, og er i balance med dig selv. Det er derfor en god ide at have fået nok søvn natten for inden, og masser af mad på selve dagen.

På den måde mindsker du chancerne for at blive skidt tilpas. Det er vigtigt ikke have drukket alkohol dagen før din session, og heller ikke på selve dagen. Alkohol har den egenskab at fortynde blodet. Da det unægtelig bløder når man bliver tatoveret, vil det med sikkerhed bløde mere når man bliver tatoveret, hvis blodet er fortyndet af alkohol.

For nogen er det, at blive tatoveret en fed oplevelse, imens det for andre er et sandt smertehelvede. Det er derfor en god ide at være i balance med sig selv og sin krop. Dette gøres bedst ved at undgå brug af stoffer, være udhvilet og have fået rigeligt med mad og væske.

For at opnå et rigtig godt resultat er det vigtigt at huden har det godt. Dette kan man sikre sig ved at smøre sig med fugtighedscreme dagen før.

Brug dog ikke creme på selve dagen, da dette kan forringe mulighederne for at bruge stencil eller tuschpen på huden.

Tag et varmt bad om morgenen på selve dagen og gnub døde hudceller af på det sted som skal tatoveres.

Sørg selv for at have barberet det sted som skal tatoveres med en ordentlig skraber og brug endelig barberskum.

Dette er blot gode råd som kan gøre din oplevelse hos tatovøren bedre og fremme resultatet.


Før din tatovering skal du i shoppen skrive under på en samtykke erklæring, der sikrer at alle forhold er i orden. Du kan også downloade den her, så du har bedre tid til læse den igennem, underskrive den og tage den med i shoppen.