Shop, Gavekort og Hygiejne


Shoppen

Rules in the shop 

Shoppen fremtræder pæn, hyggelig og ren, den indeholder, indgang med venteområde, to arbejdsrum, toilet og depot, det ene arbejdsrum er indrettet med tatoveringsstation, hygiejneområde og tegnebord, det andet er indrettet til Eyelash and Beauty område, shoppen er stilfuld og indbydende, her skal man føle sig tryg og velkommen.

Du må meget gerne medbringe Mor eller en ven/veninde, men tag nu kun EN med ellers bliver det så besværligt og forstyrende for arbejdet.

Du må forvente lidt forberedelsestid når du ankommer, så derfor skal du venligst have god tid, stress og jag er dårligt for sessionen.  

Ved godt det er træls og øv men du må vente til du er 18 år hvis du vil tusses, det siger loven og den følger vi i shoppen. 

Fulde og påvirkede kunder afvises venligst men bestemt.

Dårlig opførsel gider vi ikke.

Der kan købes kildevand og Coca Cola i shoppen, men du er velkommen til at medbringe dit eget. (spiritus er ikke tilladt i shoppen)

 

Depositum
 

Depositium kræves ved hver booking og skal betales sammen med, eller umiddelbart efter tidsbestillingen, (bookingen er først gældende når depositum er betalt) depositium fastsættes efter den aftalte pris i hvert enkelt tilfælde, opstartspris ved hver session er 500 kr, og det er samtidig mindstepris for en tatovering  i shoppen. 

Mobilpay : 42751347

Bankoverførsel : spørg om konto nr.

Kontant. 


Hygiejne

Other rules 

I shoppen tilstræber vi os altid at holde en grundlægende høj hygiejne standard  "Ultra Clean" og derfor er der nogle regler vi sammen med kunderne lige skal overholde.......

Når du ankommer til shoppen skal du venligst tage dit fodtøj af når du kommer ind, da disse er en stor kilde til at sprede bakterier mm.

Når nu du skal sidde tæt sammen med tatovøren i kortere eller længere tid beder vi dig venligst komme nyvasket, da det er lidt uhygiejnisk og ubehageligt hvis du lugter af gamlet sved, mad eller lignende.

Til gengæld vil du forefinde en pæn, hyggelig og ikke mindst ren shop.

Preben har gennemgået Hygiejne kursus for tatovører, Basis 1 og 2 

Det er super fedt hvis du kommer forberedt og lige sørger for at ha spist godt og drukket rigeligt vand, og  kom også helst udhvilet og frisk, det er lidt mere rart, skulle du ha du feber, dårlig mave eller i øvrigt være syg beder vi dig venligst melde afbud og få en ny tid så hurtigt som muligt, da sygdom hverken er godt for procesen eller resultatet og immunforsvaret påvirkes derved også unødigt  TAK.